Stratégiai EgySüttműködési Megállapodás az Emmi-vel

2017.11.06.
Hatalmas elismerésben részesült a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület!!! :)
2017. november 6-án 10 órakor ünnepélyes keretek között Együttműködési Nyilatkozatot írt alá Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere és Jakus László, a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület elnöke. Balog Zoltán miniszter úr 3 nagy múltú, szakmai civil szervezettel írt alá Együttműködési Nyilatkozatot, a pécsi Khetanipe a Romák Összefogásáért Egyesülettel, a kaposvári Napkerék Egyesülettel, valamint a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesülettel. :)
Balog Zoltán miniszter úr elismeréssel nyilatkozott a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesületről, annak 12 éves munkájáról, s arról a szoros együttműködésről, amely az Egyesület és az EMMI között kialakult az elmúlt 5 évben. Jakus László elnök a köszöntőjében kiemelte, hogy nagy pillanat az Együttműködési Nyilatkozat aláírása az Egyesület életében, a 12 éves munka elismeréseként értékeli, és köszöni az Egyesület tagsága, és munkatársai nevében.

Az ünnepélyes sajtónyilvános eseményen részt vett Langerné Victor Katalin, az EMMI Társadalmi Felzárkózásért Felelős Helyettes Államtitkára, és Czibere Károly, az EMMI Szociális és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkára is.

event_image_8_1
event_image_8_2
event_image_8_3
event_image_8_4