230 hátrányos helyzetű gyermek vehetett részt Caramel koncertjén

Akik követik a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület tevékenységét, azok tudják, hogy december 22-én 230 hátrányos helyzetű gyermeket vittünk el a budapesti Caramel koncertre.

Ezek a gyerekek önerőből nem tudtak volna ide eljutni. Nagyon sok ember vett részt ennek a megszervezésében, nem is tudnám felsorolni mindenkinek a nevét.
De engedjétek meg, hogy 3 nevet megemlítsek. Legelőször természetesen Molnár Ferenc Caramel-t aki nem csak zeneileg, de emberileg is példakép lehet a kis lurkóknak, aki 230 ingyen jegyet ajánlott fel az Egyesületünknek. Másodsorban Németh Barni, aki kitalálta, és leszervezte ezt a karácsonyi ajándékot a gyerekeknek. Harmadsorban Gáspár-Vasáros Titanilla, aki a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület tanodáival és a borsod megyei gyerekeket koordináló Horváth Anikóval egyeztetett, és szervezték az odajutást.

Mindhárom ember csupa szív ember, akik időt, energiát nem kímélve azon fáradoztak, hogy 230 hátrányos helyzetű gyermeknek szebb legyen a karácsonya. Nem tisztem minősíteni az embereket, de annyit elmondhatok, hogy büszke vagyok arra, hogy ilyen emberekkel dolgozhatok. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki valamilyen formában segített (szervezők, kísérők, szülők, sofőrök, stb.).

Jakus László elnök
news_image
news_image
news_image
news_image
news_image
news_image
news_image
news_image